KSTAR представляє контейнерний центр обробки даних нового покоління

KSTAR представляє контейнерний центр обробки даних нового покоління

KSTAR як постачальник важливих інфраструктурних рішень, сьогодні оголосив про нове покоління контейнерних рішень для центрів обробки даних (ЦОД) IDB. IDB - це модульне комплексне рішення для центрів обробки даних усередині ISO-контейнера 40 футів або 20 футів. Компанія заявила, що її можна доставити в будь-яку точку світу та встановити протягом доби, що робить її гнучким та масштабованим рішенням для хмарних та периферійних додатків.

Контейнерний центр обробки даних IDB складається з двох версій: 20-футове та 40-футове рішення. 20-футовий контейнер підтримує п’ять стійок потужністю 30 кВт, в комплекті з  ДБЖ, встановленим в стійку на 60 кВА. Ця версія має 30-хвилинний час резервування. 40-футовий варіант вміщує десять стійок і забезпечує 80 кВт ІТ-потужності, захищений ДБЖ на 120 кВА, встановлений в стійку, з 8-хвилинним резервним часом. Обидві версії застосовують рядні системи охолодження для підвищення ефективності охолодження. Крім того, "гарячі" коридори та "холодні" коридори ізольовані один від одного, щоб усунути перемішування повітряного потоку та поліпшити загальну ефективність охолодження ЦОД.

Для забезпечення кращого дистанційного керування IDB оснащений складними рішеннями для управління та моніторингу, включаючи навантаження, напругу, роботу систем, безпеку, управління пропускною спроможністю тощо.

"Контейнерний центр обробки даних функціонує в основі хмарних обчислень в корпоративних центрах обробки даних. Він відповідає вимогам щодо швидкого розгортання та надійного захисту. Він може використовуватися не тільки в суворих зовнішніх умовах, але і в місцях, де побудова дата-центру майже неможлива, наприклад як операції з ліквідації наслідків стихійних лих, військові операції, розвідка нафти ", - сказав пан Лі, менеджер з маркетингу Kstar.

Поряд із рішенням IDU мікро ЦОД, рішенням IDM середнього центру обробки даних та рішенням мікроцентрів обробки даних на відкритому повітрі IOU, KSTAR випустив повне модульне рішення ЦОД, щоб використовувати можливості для бізнесу у створенні периферійних ЦОД на ринках, які розвиваються в напрямках створення контенту, хмарних сервісів та телекомунікаціями компанії, яким потрібно зменшити затримку мережі для своїх кінцевих споживачів та скоротити витрати на транспортування даних.

"Дані зростають швидше, ніж коли-небудь раніше, тому і росте попит на побудову дата-центрів. Модульний центр обробки даних у контейнері забезпечує просте розгортання, встановлення та розширення. Якщо це тимчасовий чи постійний центр обробки даних, він працює в міру оплати. найкращий вибір для операторів центрів обробки даних у середовищах 5g, IoT та периферійних обчисленнях". додав пан Лі.

Джерело: kstar.com

Слідкуйте за нашими останніми новинами та пропозиціями:

https://kstar.com.ua 

https://facebook.com/kstar.ua 

https://t.me/kstarpower

#kstar #datacentre #ups #technology #renewables