KSTAR очолює рейтинг китайського ринку збірних модульних дата-центрів

KSTAR очолює рейтинг китайського ринку збірних модульних дата-центрів

KSTAR, глобальний постачальник інфраструктурних рішень для центрів обробки даних, був названий одним з провідних постачальників на ринку збірних модульних ЦОД (PFM) за версією технологічної аналітичної компанії ICT Research з п'ятою найбільшою часткою ринку. Крім того, вона посідає перше місце в сегменті однорядних ЦОД.

KSTAR WON THE NO.1 POSITION IN THE SINGLE-ROW MODULAR DATA CENTER MARKET

KSTAR WON THE NO.1 POSITION IN THE SINGLE-ROW MODULAR DATA CENTER MARKET

Китайська індустрія модульних центрів обробки даних знаходиться на передньому краї інновацій та розвитку, що зумовлено такими факторами, як план "Схід-Захід", який передбачає перенаправлення більшої кількості обчислювальних ресурсів зі східних областей у менш розвинені західні регіони, а також метою досягнення вуглецевої нейтральності країни до 2060 року.

Одним з ключових гравців у цій процвітаючій галузі є KSTAR, найбільший китайський виробник ДБЖ та свинцево-кислотних акумуляторів. 30-річна компанія розробила комплексні збірні модульні рішення для центрів обробки даних для різних сценаріїв використання.

Огляд асортименту рішень для центрів обробки даних KSTAR:

KSTAR MODULAR DATA CENTER SOLUTIONS

KSTAR MODULAR DATA CENTER SOLUTIONS

Одностійкове рішення IDU для невеликого дата-центру

Продукт IDU Single-Rack Micro Data Center є альтернативним рішенням для невеликої ІТ-кімнати. Завдяки повній інтеграції системи пожежогасіння, моніторингу, живлення, охолодження та захисту шафи, IDU можна використовувати для зберігання ІТ-обладнання в "хмарних" додатках.

Однорядне рішення IDU для середнього ЦОД

KSTAR IDU Single-Row Solution - це популярне модульне рішення для центрів обробки даних, яке допомагає йти в ногу з сучасними бізнес-вимогами та робочими навантаженнями. Завдяки компактному розміщенню ІТ-інфраструктури в один ряд проходів, воно відповідає вимогам економії місця, швидкої розробки та розгортання на вимогу.

Контейнерний ЦОД IDB для зовнішнього дата-центру

Контейнерний ЦОД KSTAR IDB - це готове рішення для інфраструктури зовнішнього ЦОД, яке можна швидко розгорнути за допомогою заводської збірки. Повністю закрита конструкція IDB та відповідність стандарту IP55 роблять його придатним для різних середовищ.

Всі вони включають відомі продукти КСТАР, такі як високоефективні ДБЖ, акумулятори та прецизійні кондиціонери, які вже здобули високу репутацію в галузі завдяки своїй надійності.

"Центри обробки даних KSTAR PFM зараз є найкращим вибором для підприємств, які прагнуть оптимізувати свою ІТ-інфраструктуру, незалежно від того, чи розширюють вони існуючу інфраструктуру, чи створюють нову, беручи до уваги переваги енергоефективності, підвищеної безпеки та масштабованості", - сказав Кевін Шен, керівник департаменту інформаційних технологій KSTAR. Сказав Кевін Шен, керівник відділу продуктів KSTAR

ПРО KSTAR

Заснована в 1993 році, компанія KSTAR пропонує найбільш комплексні інфраструктурні рішення для центрів обробки даних в галузі. Маючи 6 виробничих потужностей по всьому світу, KSTAR є вашим надійним партнером у сфері інфраструктурних та енергетичних рішень.

Джерело: kstar.com

Слідкуйте за нашими останніми новинами та пропозиціями:

https://kstar.com.ua 

#kstar #ups #technology #Medical #UPS #covid19outbreak #coranavirus #medicalequipment #hospitalequipment