ДБЖ для медицини: як вибрати?

ДБЖ для медицини: як вибрати?

Заклади охорони здоров’я потребують надійного джерела живлення для роботи з численним критичним медичним обладнанням, таким як магнітно-резонансна томографія (МРТ), комп’ютеризована томографія (КТ), рентгенівські апарати, ультразвуки та візуалізатори. Оскільки проблеми з електроживленням можуть спричинити проблеми з якістю роботи з КТ сканером як приклад. За більшості обставин непрацююче обладнання в лікарні може бути різницею між життям та смертю. Тому необхідний медичний ДБЖ.

Медичні системи ДБЖ розроблені для забезпечення безперебійного електроживлення саме для чутливих медичних пристроїв. Якісний медичний ДБЖ може запобігти відключенню медичного обладнання, падінню/стрибкам напруги та іншим проблемам живлення. Це важливий захист від багатьох потенційних енергетичних проблем.

Як вибрати надійні рішення для ДБЖ для лікарні? Ось деякі ключові особливості.

1. Широкий діапазон вхідної напруги та високий коефіцієнт потужності.

ДБЖ з широким діапазоном вхідної напруги може захистити медичне обладнання, перетворюючи різну напругу на вході відповідно до тієї, що вимагається. Однак неефективна система ДБЖ з низьким коефіцієнтом потужності може призвести до перевантажень обладнання, перегріву та коротшого терміну служби. Тож виберіть для свого медичного пристрою ДБЖ з високим коефіцієнтом потужності.

2. Адаптованість до різних навантажень.

Це стосується не звичайних показників, таких як стабільність напруги, стабільність частоти, динамічна характеристика, а спеціальну конфігурацію навантаження. Перевірте, чи ДБЖ може нормально працювати при певному навантаженні. Наприклад, рекомендується використовувати промислові ДБЖ для промислового навантаження та індуктивного обладнання, тоді як ви можете скористатися такими ДБЖ і для лікарень.

3. Гнучкість і надлишковість

Важливо мати систему з резервуванням, щоб забезпечити доступність системи безперебійного живлення (ДБЖ), навіть якщо інше ДБЖ вийшло з ладу. Ви можете додати ДБЖ, щоб задовольнити вимоги щодо потужності та надлишковості навантаження.

Кожен медичний пристрій має специфічні характеристики динамічного навантаження та вимоги до регулювання напруги, які необхідно враховувати. Доцільно мати професійну команду, яка допоможе вам провести дослідження навантаження, щоб правильно зрозуміти профіль навантаження, технічні характеристики потужності і вибере відповідну модель ДБЖ для вас. KSTAR, лідер у галузі рішень з управління енергією, має комплексні рішення для резервного живлення ДБЖ для лікарень, клінік та медичних центрів, а також чудову інженерну команду, яка допоможе вам у процесі вибору.

Характеристики медичного ДБЖ KSTAR:

- Супер адаптивність до мережі

- Широка вхідна напруга 380/400/415 В змінного струму (-25% ~ + 20%)

- Сильна можливість перевантаження

- Функція Power walk

- Ідеальний захист живлення

- Повна цифрова технологія

- Паралельне резервування N + X

- Синхронізація LBS

- Змінна кількість АКБ для ДБЖ

- Інтелектуальне управління АКБ, продовжує термін служби акумуляторів

Більше інформації: +38 044 388-18-87; sales@kstarpower.com.ua 

Джерело: kstar.com

Слідкуйте за нашими останніми новинами та пропозиціями:

https://kstar.com.ua 

https://facebook.com/kstar.ua 

https://t.me/kstarpower

#kstar #ups #technology #Medical #UPS #covid19outbreak #coranavirus #medicalequipment #hospitalequipment